Siirry sisältöön

Edullisin yrityslaina

Tarvitsetko yrityslainaa helposti ja nopeasti verkossa? Käytä lainavertailupalveluamme.

Suunnitteletko yrityksen perustamista tai tarvitsetko lisää pääomaa yritystoimintasi tukemiseen? Voit vaivattomasti hakea yrityslainaa verkon kautta palvelumme avulla, ja löydät edullisimman lainavaihtoehdon helposti täyttämällä hakemuksen meidän kauttamme. Teemme yrityslainojen vertailun puolestasi, ja tarvittaessa saat käyttöösi lainan erittäin nopeasti, toisin kuin perinteisestä pankista. Tutustu alla oleviin tärkeisiin vinkkeihin yrityslainojen vertailussa ja lainahakemuksen tekemisessä sekä erilaisiin liiketoimintalainavaihtoehtoihin. Kun haet edullisinta yrityslainaa palvelumme, NopeaLaina.fi, kautta, voit säästää merkittäviä summia ja turvata yrityksesi rahoituksen nopeasti.

Mikä on Yrityslaina?

Yrityslaina, tunnetaan myös nimellä yritysluotto, on tarkoitettu joko yrityksen perustamisen tukemiseen tai olemassa olevan yritystoiminnan vauhdittamiseen. Tällaisen lainan avulla voit esimerkiksi hankkia tarvittavia laitteita, välineitä tai palveluita yritystoimintasi tehostamiseksi. Yrityslainaa voi myös hakea yrityksen liiketoiminnan laajentamiseen kotimaassa tai ulkomailla.

Yrityslainan avulla voit myös käynnistää oman yritystoimintasi ja ottaa askeleen kohti unelma-ammattiasi. Tämä laina mahdollistaa työskentelyn silloin, kun yrityksesi on vasta alkutaipaleella, ja tarvitset sijoituksia, vaikka tulot eivät vielä ole runsaita.

Yrityslaina on tehokas tapa rahoittaa yrityksen kasvua. Lisäksi henkilökohtainen pieni laina, jota käytetään yrityksen hyväksi, voi osoittautua hyödylliseksi, erityisesti jos yritys ei itse voi saada luottoa tai ei ole vakuuksia pantattavaksi.

Yrityslaina on myös erinomainen väline yrityksen kehittämisessä tilanteessa, jossa lainarahoitus mahdollistaa nopeamman kasvun ja pitkällä aikavälillä kasvattaa yrityksen tuloja. Tutustu alla oleviin esimerkkeihin siitä, mihin yrityslainaa voi käyttää.

Mikä on huomioitava yrityslainaa haettaessa?

 • Pankkilaina

  Yrityslaina myönnetään yritykselle, ei yksityishenkilölle.

 • Remontti

  Yleensä lainahakemuksessa on ilmoitettava lainan käyttötarkoitus.

 • Auto

  Usein yrityslainan saamiseksi tarvitaan takaus tai vakuus, ja Finvera voi myös olla hyvä vaihtoehto.

 • Täytä lainahakemus

  Yrityslainoja on mahdollista hakea verkkopalveluiden kautta.

Ketkä voivat hakea lainaa yritykselle?

Lainaa yritykselle on mahdollista hakea kaikilla suomalaisilla yrityksillä, jotka ovat rekisteröityneet kaupparekisteriin ja joilla on hyvä luottoluokitus. Lainahakemuksen voi jättää yrityksen nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö.

Ohessa mainitut yritysmuodot ja -tyypit voivat hyödyntää erilaisia rahoitusvaihtoehtoja auttaakseen kasvattamaan liiketoimintaansa, kehittämään toimintaansa tai vastaamaan muihin taloudellisiin tarpeisiinsa. On tärkeää, että lainan hakija täyttää vaaditut kriteerit ja arvioi huolellisesti, mikä lainan tarkoitus on, ennen kuin tekee päätöksen lainan hakemisesta.

Yritysmuodot jotka voivat hakea lainaa:

 • Uudet yrittäjät: Aloittavat yrittäjät, jotka ovat perustaneet yrityksen ja täyttävät muut lainanmyöntäjän asettamat vaatimukset.
 • PK-yrittäjät: Pienet ja keskisuuret yritykset, joilla voi olla monenlaisia rahoitustarpeita, kuten kasvun tukemista tai kausivaihteluiden tasaamista.
 • Toiminimiyrittäjät: Yksityisyrittäjät, jotka harjoittavat liiketoimintaa toiminimen alla ja tarvitsevat rahoitusta yritystoimintansa kehittämiseen.
 • Suomen kaupparekisterissä olevat yritykset: Kaikki yritykset, jotka ovat virallisesti rekisteröityneet Suomen kaupparekisteriin ja täyttävät luottokelpoisuuskriteerit, voivat hakea yrityslainaa.

Millaiset yritysmuodot ovat oikeutettuja hakemaan yrityslainaa?

Yrityslainan hakemiseen oikeutetut yritysmuodot voivat kattaa esimerkiksi osakeyhtiöt, kommandiittiyhtiöt, avoimet yhtiöt, asunto-osakeyhtiöt ja osuuskunnat.

Ohessa mainitut yritysmuodot edustavat erilaisia organisaatiorakenteita ja liiketoimintamalleja, ja ne voivat tarvita lisärahoitusta eri tarkoituksiin, kuten laajentumiseen, investointeihin tai käyttöpääoman tarpeisiin. On tärkeää, että lainan hakija ymmärtää oman yritysmuotonsa erityispiirteet ja tarpeet ennen lainahakemuksen tekemistä.

Yritysmuodot, jotka voivat hakea yrityslainaa

 • Osakeyhtiö: Osakeyhtiöt ovat yleinen ja suosittu yritysmuoto, joka voi hakea yrityslainaa monenlaisiin liiketoiminnan tarpeisiin.
 • Kommandiittiyhtiö: Kommandiittiyhtiöt ovat yrityksiä, joissa on vähintään yksi yhtiömies vastuunalaisena ja yksi äänetön yhtiömies. Ne voivat myös hakea yrityslainaa.
 • Avoin yhtiö: Avointen yhtiöiden yhtiömiehet vastaavat yhtiön veloista ja voivat hakea yrityslainaa yhtiönsä hyväksi.
 • Asunto-osakeyhtiö: Asunto-osakeyhtiöt hallinnoivat asuinrakennuksia ja voivat tarvita rahoitusta kiinteistöjen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Osuuskunta: Osuuskunnat ovat yhteisöjä, joissa jäsenet jakavat liiketoiminnan tuloksen. Ne voivat hakea yrityslainaa liiketoimintansa tukemiseksi ja kasvattamiseksi.

Hyvä tietää yrityslainan hakemisesta

Yrityslainaa haetaan verkossa

Kun yrityslainaa haetaan verkossa, prosessi noudattaa pääosin samaa kaavaa kuin kuluttajille tarkoitettujen lainojen hakeminen. Hakijan on aluksi päätettävä haluttu lainasumma ja toivottu takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen hakija antaa lainan myöntäjälle tarvittavat tiedot yrityksestään, joiden perusteella lainanantaja suorittaa hakemuksen arvioinnin.

Jos lainanantaja katsoo yrityksen olevan riittävän luottokelpoinen ja lainan hakeminen on järkevää, se lähettää lainan hakijalle tarjouksen. Tarjous sisältää yksityiskohtaiset tiedot lainan koroista, kuluista, takaisinmaksueristä ja takaisinmaksuajasta.

On suositeltavaa hakea lainatarjouksia useammalta lainantarjoajalta, jotta voit vertailla niitä keskenään. Lainasumman mukaan voi säästää merkittäviä summia, ja se tarjoaa paremman käsityksen eri vaihtoehtojen eduista ja kustannuksista.

Mihin tarkoitukseen yrityslainaa voi hakea?

Yrityslainaa voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, mukaan lukien:

 • Yrityksen perustamiseen
 • Alkuinvestointeihin
 • Laite- ja konehankintoihin
 • Liiketoiminnan laajentamiseen
 • Investointeihin
 • Kansainvälistymiseen
 • Kausivaihtelun tasapainottamiseen

Yrityslainan hakija on aina yritys itse, ja yritys on myös vastuussa lainan takaisinmaksusta. Yrityslainat ovat yleensä suurempia kuin kuluttajalainat, ja niiden myöntäminen riippuu yrityksen taloudellisesta tilanteesta, suunnitelmista ja maksukyvystä.

Yrityslainan hinta

Yrityslainan periaate toimii samalla tavalla kuin kuluttajille myönnetyt lainat. Myös yrityksille tarjotaan usein joustoluottoja tai luottolimiittejä, jotka ovat yritykselle myönnettyjä luottoja, joita voidaan käyttää joustavasti. Käytettävissä oleva luotto kasvaa takaisinmaksujen myötä.

Yrityslainan kokonaiskustannukset koostuvat lainan korosta ja siihen liittyvistä kuluista, kuten erilaisista palvelumaksuista ja tilinhoitomaksuista. Yrityslainan korko on tavallisesti kiinteä.

Markkinoilla on myös tarjolla korottomia yrityslainoja, joiden kustannukset muodostuvat yksinomaan lainan liittyvistä maksuista. Vaikka korottomat yrityslainat voivat vaikuttaa houkuttelevilta, niiden kokonaiskustannukset saattavat usein olla korkeampia.

Yrityslainan hakemisen ja sen kustannusten kannalta merkittävä tekijä on, onko kyseessä vakuudeton vai vakuudellinen yrityslaina. Vakuudettomat lainat ovat nopeampia ja helpompia hakea, mutta niiden korot ovat yleensä korkeammat. Suurempia lainasummia varten, yleensä vaaditaan vakuuksia, kuten yrityksen omaisuutta. Tämä tekee hakuprosessista monimutkaisemman, mutta tarjoaa mahdollisuuden saada suurempia lainasummia ja yleensä edullisempia lainaehtoja. Tarkempi kokonaiskustannus selviää yleensä vasta lainahakemuksen yhteydessä.

Kuinka suurta lainaa tulisi hakea?

Yrityslainoissa 1000 euron laina on yleensä pienin mahdollinen summa, ja lainan yläraja voi vaihdella lainanmyöntäjästä riippuen. Joillakin tarjoajilla voi olla tarjolla lainoja aina 500 000 euroon asti, kun taas toiset rajoittuvat 50 000 euroon.

Lainasumman määrittely on tärkeä päätös, ja siihen tulisi kiinnittää huomiota. On suositeltavaa suorittaa huolellinen taustatutkimus ja selvittää tarkasti lainan käyttötarkoitus ja siihen liittyvät kustannukset. Pieni laina saattaa rajoittaa toiminnan mahdollisuuksia, kun taas liian suuri laina voi johtaa ylimääräisiin kustannuksiin ja taloudellisiin haasteisiin.

Yrityksen koko voi vaikuttaa päätöksentekoon siitä, kuka voi hakea lainaa ja kuka voi määrittää lainasumman. Suuremmat yritykset voivat usein hakea suurempia summia ja saavat yleensä edullisempia lainaehtoja, kun taas pienet ja alkavat yritykset voivat hyötyä joustavista ja pienemmistä lainoista.

Tärkeä huomio: Yrittäjän henkilökohtaiset tiedot voivat myös vaikuttaa lainapäätökseen. Vaikka yrityksellä saattaisi olla vahva taloudellinen asema, yksityishenkilön maksuhäiriömerkintä voi estää lainan saamisen.

Hanki yrityslaina seuraavien vaiheiden kautta

 • Täytä lainahakemus

  Täytä lainahakemus

  Aloita prosessi täyttämällä helppo ja nopea yrityslainahakemus. Tässä vaiheessa annat perustiedot yrityksestäsi ja lainan tarpeestasi.

 • Valitse lainatarjous

  Valitse paras tarjous

  Kun olet jättänyt hakemuksesi, ryhdymme kilpailuttamaan eri lainantarjoajien tarjouksia puolestasi. Käymme läpi saatavilla olevat vaihtoehdot ja valitsemme parhaiten sopivan lainatarjouksen, joka vastaa yrityksesi tarpeita.

 • Kulutusluotto

  Nosta laina

  Kun olet hyväksynyt sopivimman yrityslainatarjouksen, saat varat nopeasti käyttöösi yritystoimintasi rahoittamiseen. Näin voit turvata investointisi ja vauhdittaa yrityksesi kasvua ja kehitystä.

Millaiset yritykset voivat hakea yrityslainaa?

 • Aktiivinen Y-tunnus

  Yksi perusedellytys on, että yrityksellä on oltava aktiivinen Y-tunnus, joka on rekisteröity kaupparekisteriin.

 • Yhtiömuodosta riippumatta

  Lähtökohtaisesti yrityslainaa voi hakea riippumatta siitä, mikä on yrityksen yhtiömuoto. Toiminimet, osakeyhtiöt, osuuskunnat, avoimet yhtiöt ja kommandiittiyhtiöt kaikki voivat hakea lainaa. Kuitenkin eroja voi ilmetä siinä, kuka viime kädessä takaa lainan. Aloittaville ja pienille yrityksille saattaa olla vaatimuksena henkilökohtainen takaaja, kuten yrittäjä itse.

 • Suomalainen yritys

  Useimmat Suomessa toimivat yrityslainapalvelut edellyttävät, että yrityksen on rekisteröidyttävä Suomeen, jotta se voi hakea lainaa.

 • Kunnossa olevat luottotiedot

  Yrityksen luottotietojen on oltava moitteettomassa kunnossa. Yrityksen tulee välttää maksuhäiriöitä, ulosottoja tai muita saatavien perintään liittyviä ongelmia. Pienissä yrityksissä, joissa yrityksen hallituksen jäsenet voivat olla myös yksityishenkilöitä, näiden yksityishenkilöiden luottotietojen tulee myös olla moitteettomat.

Yrityslainaa hakiessasi on tärkeää huomioida seuraavat yksityiskohdat

Lainahakemuksen liitteiden merkitys

Kun harkitset pienen yrityslainan hakemista verkossa, huomaat, että periaatteessa voit tehdä sen y-tunnuksesi turvin. Kuitenkin usein lainahakemuksen yhteydessä pyydetään liitteeksi erilaisia asiakirjoja, jotka auttavat lainanantajaa arvioimaan yrityksesi luottokelpoisuutta, taloudellista tilannetta ja tulevaisuuden näkymiä. Mitä suuremmasta lainasummasta on kyse, sitä tarkemmin yrityksesi tilannetta tarkastellaan.

Samalla tavalla kuin yksityisille henkilöille myönnettävien lainojen kohdalla, myös yrityslainoissa kuten rakennuslainoissa lainanantajat haluavat varmistaa, että lainanhakija on toiminut aikaisemmin moitteettomasti ja että haettu lainasumma on sellainen, jonka takaisinmaksu on realistista.

Lainan tyyppi vaikuttaa myös siihen, kuinka tärkeänä nähdään yrityksesi kasvupotentiaali. Jos lainanantaja uskoo, että yritykselläsi on mahdollisuus menestyä, saatat saada lainaa, vaikka yrityksesi tulot olisivatkin hakuhetkellä pienet.

Vakuudettomia ja pienempiä lainoja hakiessasi sinun ei ehkä tarvitse toimittaa lainkaan asiakirjoja. Sinun tulee kuitenkin antaa joitakin tietoja yrityksestäsi hakemuslomakkeessa. Tämäntyyppisissä tapauksissa hakuprosessi on nopea, ja voit saada rahat tilillesi jopa hakupäivänä.

Lainahakemuksen yhteydessä kerrotaan, mitä asiakirjoja saattaa tarvita. Seuraavassa esimerkkejä asiakirjoista, joita saatetaan pyytää lainahakemuksen liitteeksi:

 • Viimeisin tilinpäätös
 • Rahoituslaskelma
 • Liiketoimintasuunnitelma
 • Luottohäiriötodistus
 • Tiedot mahdollisista reaalivakuuksista
 • Lainan takaajien verotiedot

Yrityslaina uudelle yritykselle

Oletko harkitsemassa uuden yrityksen perustamista tai tarvitsetko rahoitusta yrityksesi alkuvaiheen investointeihin? Uusille yrittäjille voi olla haastavaa saada suuria lainasummia, erityisesti jos yrityksellä ei ole riittävästi omaisuutta, jota voisi tarjota vakuudeksi. Kuitenkin ei kannata menettää toivoa, sillä useat tahot ovat kiinnostuneita tukemaan pieniä kotimaisia yrityksiä niiden alkuvaiheessa, erityisesti silloin, kun yrityksen idea on lupaava.

Uudet yritykset voivat hakea vakuudettomia lainoja verkosta. Vaikka nämä lainat voivat olla kalliimpia kuin vakuudelliset vaihtoehdot, ne mahdollistavat yritystoiminnan aloittamisen. Kun olet hoitanut lainan takaisinmaksun moitteettomasti ja yrityksesi on kasvanut, sinun on helpompi saada tulevaisuudessa edullisempaa lainaa.

Uusi yrittäjä voi myös harkita joukkorahoituskampanjan käynnistämistä oman innovatiivisen liikeidean toteuttamiseksi. Yrittäjillä on myös mahdollisuus hakea vertaislainoja, joita tarjoavat yksityishenkilöt. Näitä lainoja voi hakea helposti verkossa.

Lisäksi valtion tarjoama Finnvera-takaus on vaihtoehto, joka voi auttaa uutta kotimaista yritystä saamaan lainaa. Tämän takauksen avulla valtio voi taata lainan pienille ja keskisuurille yrityksille.

Yrityslaina vakuudella vai ilman

Useimmiten yrityslaina myönnetään siten, että siihen liittyy joko vakuus tai henkilötakaus. Pankista haettu yrityslaina on yleensä vakuudellinen, ja tämä vakuus voi olla erilaisia yrityksen omaisuuseriä, kuten kiinteistöjä, laitteita tai arvopaperisalkkuja. Tätä vakuusmuotoa kutsutaan yleisesti reaalivakuudeksi.

Vakuudellisen yrityslainan hakuprosessi on tyypillisesti hieman hitaampi, sillä yrityksen on osoitettava lainanantajalle, että vakuus on sen omistuksessa ja että se on riittävän arvokas.

Henkilötakauksesta vastaa yksityishenkilö, joka sitoutuu korvaamaan lainan, mikäli yritys ei kykene maksamaan sitä takaisin. Joskus tätä henkilötakausta vaaditaan myös vakuuden rinnalla, jotta se täydentäisi lainan vakuutta.

Jos sinulle tarjotaan mahdollisuutta hakea vakuudellista yrityslainaa ja sinulla on käytettävissä sopiva vakuus, se voi olla järkevä vaihtoehto. Vakuuden avulla voit saada edullisempaa lainaa ja parempia lainatarjouksia. Tällaiset lainat ovat yleisiä perinteisissä pankeissa sekä suuremmissa online-lainapalveluissa.

Pienempiä yrityslainoja on saatavilla myös ilman vakuuksia. Vakuudettomia yrityslainoja tarjoavat yleensä erilaiset online-palveluntarjoajat.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse tarjota lainalle vakuutta tai henkilötakausta. Tämä tarkoittaa, että lainan myöntäjä ottaa suuremman riskin, ja nämä lainat ovat tyypillisesti kalliimpia koron suhteen.

Vakuudeton laina voi silti olla paras vaihtoehto uusille yrityksille, jotka eivät vielä omista riittävästi omaisuutta vakuudeksi. Vakuudettomia lainoja saatetaan myös käyttää täydentämään suurempia lainoja.

Olitpa harkitsemassa vakuudellista tai vakuudetonta yrityslainaa, on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia huolellisesti, jotta löydät parhaiten tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Yrityslainojen vertailu – Kartta kohti edullista lainaa

Yrityslainojen vertailu on ratkaisevan tärkeää, ja sen vaatima aika ja vaiva ovat sijoituksen arvoisia. Erilaisia yrityslainavaihtoehtoja on tarjolla monipuolisesti, ja vain vertailemalla löydät sen täydellisen lainatyypin, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Kun harkitset vakuudetonta, verkossa haettavaa yrityslainaa parhaaksi vaihtoehdoksi, voit hyödyntää vertailupalveluamme. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkastella yhdellä silmäyksellä eri lainanantajien tarjouksia ja niiden hintoja. Tarkemman tarjouksen saat vasta tekemällä lainahakemuksen. Vertaile eri vaihtoehtoja huolellisesti, valitse ne, jotka näyttävät kiinnostavilta, täytä hakemus ja hyväksy lopulta se yrityslaina, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Myös vakuudellisten lainojen vertailu on ehdottoman suositeltavaa. Paras keino on ottaa yhteyttä lainanmyöntäjiin ja pyytää heiltä lainatarjous, joka on räätälöity juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Muista laatia hakemus huolellisesti ja realistisesti, jotta voit saada tarjouksen, joka vastaa odotuksiasi. Näin varmistat, että hakemuksesi ei jää hylätyksi esimerkiksi puutteellisten tietojen tai aliarvioitujen lainasummien takia.

Viisi hyödyllistä ohjetta Yrityslainan hakemiseen

 • 1.
  Huolellinen lainasumman arviointi

  Kun harkitset yrityslainan hakemista, on ensisijaisen tärkeää arvioida huolellisesti tarvittava lainasumma. Tämä vaatii pohdintaa yrityksesi tarpeista, mutta myös lainanantajan näkökulman huomioon ottamista. Lainasumman tulisi olla realistinen sekä yrityksesi tarpeiden että lainanantajan riskien arvioinnin kannalta.

 • 2.
  Valitse vakuudeton vai vakuudellinen laina

  Yrityslainaa hakiessasi sinun tulee päättää, haetko vakuudetonta vai vakuudellista lainaa. Vakuudellinen laina on usein edullisempi vaihtoehto, sillä se perustuu yrityksesi tarjoamiin vakuuksiin, kuten kiinteistöihin tai arvopaperisalkkuun. Toisaalta vakuudeton laina voi olla nopeampi vaihtoehto etenkin uusille yrityksille, jotka eivät välttämättä omista riittävästi vakuuskelpoista omaisuutta.

 • 3.
  Täytä lainahakemus huolellisesti

  Lainahakemusta täyttäessä on tärkeää olla huolellinen ja toimittaa kaikki tarvittavat asiakirjat. Tämä nopeuttaa lainaprosessia ja auttaa sinua saamaan sopivan lainatarjouksen mahdollisimman nopeasti. Tarkista, mitä asiakirjoja eri lainanantajat vaativat ja huolehdi niiden liittämisestä hakemukseen.

 • 4.
  Vertaile lainavaihtoehtoja

  Yrityslainaa hakiessa maltti on valttia. Älä kiirehdi tarttumaan ensimmäiseen houkuttelevaan tarjoukseen, vaan ota aikaa vertailla eri lainavaihtoehtoja huolellisesti. Kiinnitä erityistä huomiota lainojen kokonaishintoihin, mukaan lukien korot, palkkiot ja muut kulut. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaiten yrityksesi tarpeisiin sopivan lainan.

 • 5.
  Huolehdi jo olemassa olevasta lainasta

  Lainan hakeminen on yksi osa kokonaisstrategiaasi yrityksesi rahoituksen hallinnassa. Varmista, että jo olemassa oleva laina hoidetaan huolellisesti ja sovitusti. Hyvin hallinnoidut laina-asiat voivat helpottaa yrityksesi toimintaa ja parantaa mahdollisuuksiasi saada uutta lainaa tulevaisuudessa.

Asiakkaiden kokemuksia

 • Pekka, Helsinki

  5/5 tähteä

  Teidän palvelunne on sekä luotettava että nopea. Suosittelen sitä mielelläni! Lainan hakeminen oli vaivatonta, ja asiakaspalvelu oli erittäin avuliasta. Olen erittäin tyytyväinen saamaani apuun.

 • Topias, Tampere

  5/5 tähteä

  Teidän palvelunne on sekä luotettava että nopea. Suosittelen sitä mielelläni! Lainan hakeminen oli vaivatonta, ja asiakaspalvelu oli erittäin avuliasta. Olen erittäin tyytyväinen saamaani apuun.

 • Anne, Tampere

  5/5 tähteä

  Yrityslainan hakeminen sujui erittäin vaivattomasti ja nopeasti. Hakemuksen täyttäminen vei vain hetken, ja sain pian erinomaisen lainatarjouksen yritykselleni. Palvelun ansiosta rahoitus on nyt kunnossa pitkäksi aikaa. Kiitos erinomaisesta palvelusta!

 • Niina

  5/5 tähteä

  Pankit kieltäytyivät myöntämästä yritykselleni lainaa, vaikka en nähnyt taloudellisissa luvuissa mitään perustetta hylkäykselle. Onneksi löysin hyvin edullisen vakuudettoman yrityslainan nopealaina-palvelun kautta erittäin kätevästi. Haluan kiittää teitä suuresti hyvästä palvelusta! Kiitos avustanne yritykseni on nyt entistä vahvempi. Suosittelen palveluanne kaikille, jotka kohtaavat haasteita perinteisten lainanmyöntäjien kanssa.